Appen som räddat mitt liv

DSC_8122

Mitt liv är nu förändrat för all framtid. Det är räddat. Av appen SpinMe. Det är en alarmklocka som tvingar en att ställa sig upp med mobilen i handen och snurra två varv för att alarmet ska stängas av. Genialiskt. Jag lider sedan flera år tillbaka av extrema snoozeproblem på morgonen vilket ger mig grov ångest. Bland det jobbigaste jag vet med livet är att det är så kort och med mitt eviga snoozande förlorar jag ännu mer tid. Vill maximera min tid här på jorden och därför brukar jag istället vara uppe hela nätterna för att kompensera. Men detta leder givetvis till ännu större snoozeproblem. Jag är som i en dvala på morgonen och hur mycket jag än vill gå upp och fånga dagen så lockar snoozeknappen alltid mer. Men nu har SpinMe löst mitt liv åt mig. Det finns ingen snoozeknapp längre och jag tvingas upp och vaknar till liv. Man brukar ju säga; ”Antingen så är man en morgonmänniska eller en kvällsmänniska”. Nej. Det talesättet är utrotat nu. Man kan numera välja. SpinMe löser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *