Upp och ner, ut och in. Lev lite

IMG_5866

Tänkte förändra min livsstil. Ska börja leva lite mer upp och ner och ut och in. Gärna baklänges. Kommer börja lite smått, för vet inte riktigt om jag är redo att vända upp och ner på allt än. Men i princip fortsätta att göra allt som jag gör bra fast annorlunda, och allt som jag gör dåligt tvärtom. Bryta lite mönster och krascha lite rutiner. Som Charlie Söderberg sa på sin fantastiska föreläsning jag var på (som ni också kan gå på här) – ”För att få ett annat resultat måste man förändra sitt beteende. Många människor förväntar sig andra resultat i livet men går runt med samma beteendemönster som de alltid har haft”. Något sådant sa han. Jag har iofs inget emot mina resultat. Men jag älskar förändring. Dessutom tycker många redan att jag är lite konstig så varför inte gå all in. Göra som alla andra fast tvärtom. Ungefär så. Ni borde också testa! Ett första steg är ju klassikern att beställa in efterrätten före huvudrätten. Gör det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *