Sista måltiden

IMG_6685

IMG_6687

Alltså WOW. Vilket ställe Azorerna är. Helt sjukt att jag aldrig hört om det förut. Vill verkligen åka hit igen så snart som möjligt. Vi har gjort så mycket men finns ändå 100 saker kvar att upptäcka. Enligt våra reseledare dåra. Vet ju inte om de bara pratar bullshit. Kanske bara är bra säljare. Men tror inte det. Allt vi har sett har varit så häftigt och så vackert. Och denna ö-grupp är verkligen speciell. Naturen liknar inget annat jag någonsin sett. Har ju inte varit i hela världen. Men skulle tro att det ser ut ungefär som en blandning av Norge och Nya Zeeland. Har inte varit i någon av de länderna. Men har sett många bilder på google. Ännu mer bilder från Azorerna kommer upp i veckan. Håll ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *