En fantastisk berättelse om livet i en vulkankrater

IMG_6235

IMG_6237

En av de vackraste platserna på São Miguel var vulkankratern som omgav sjön och byn Sete ciudades. Ja ni ser ju bilden ovan. Är man nere i byn ser man bara kraterväggarna, sjön och massa skog. Ett fantastiskt landskap. Men uppe på kraterkanten har du fantastisk utsikt över allt detta och även hela havet i bakgrunden. Nuförtiden tar det bara några minuter att ta sig ner till byn med bil, men för längesedan var det mer omständigt och därför fick byborna allt vad de behövde för att överleva därnere levererat till sig varje vecka. Det är fortfarande så och det finns inte ens en matbutik där nere utan endast en liten restaurang. Vår reseledare berättade en fantastisk historia för oss om vad en kvinna från byn hade sagt till henne. Så fina ord och ett budskap som alla verkligen borde ta till sig. Började nästan gråta när hon berättade för att det var så fint. Måste springa till jobbet nu men lägger upp ett inlägg ikväll med den fantastiska berättelsen. CIAO!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *