Bästa tipset för alla som vill starta företag

Foto-2016-04-07-13-14-16

För alla er som vill starta företag men inte riktigt vet var ni ska börja har jag väldens bästa tips. Ta kontakt med Start-up Stockholm. Det är helt gratis och de hjälper er med allt. De har allt ifrån rådgivare man kan boka möten med, till seminarium om hur man bygger sitt varumärke. Man behöver inte ha en färdig affärsplan när man går till en rådgivare, utan det räcker med en idé och sedan hjälper de en att utveckla den. Men om man har en färdig affärsplan får man ju självklart ett plus i kanten. Jag var där idag på rådgivning och de kommer verkligen med grymma tips! För att få tillgång till alla deras tjänster måste ni gå på ett startmöte. Då är man flera och de berättar allmänt om vad de kan göra för er och ni för dem. Sedan får man ett inlogg och kan boka in sig på alla deras seminarium och hitta en rådgivare. Det är jättetrevligt att sitta i deras väntrum också, alla som går förbi säger hej med världens största leende. Ni hittar deras hemsida här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *