Därför är jag en vampyr

DSC_1916

Ni vet vid klockan halv tio däromkring när folk börjar varva ner inför kvällen? Sätta på en film, facebookhänga eller bara allmänt förberedda sig för att snart kommer natten alltså. Om man inte är lite härlig och går ut och tar ett glas då. Eller två eller femton. Jag har aldrig förstått hur det förstnämnda ska gå till för mig. Jag varvar inte ner klockan halv tio. Jag varvar upp. Jag kommer på ungefär hundra roliga aktiviteter som jag bara måste och vill fixa där och då. Exempelvis lära mig allt om SEO och ladda ner alla podcast som finns om det, ta fram min gamla hårddisk och sortera bilderna där i en ny ordning, städa garderoben, lära mig några fraser på Isländska eller bara höra av mig till en gammal kompis jag kommit på att jag inte pratat med på ett år. Allt sådant känns extremt viktigt. Några affärsidéer som jag får för mig att jag kan tjäna miljarder på brukar också rusa förbi i huvudet.

I de flesta artiklar jag läser om produktivitet står det att människan är som produktivast på förmiddagen och sedan efter lunch så dalar det sakta tills det avtar på kvällskvisten. Vi människor är ju skapta för att gå upp med solen egentligen osv. Därför jag har kommit fram till att jag måste vara en vampyr. Så fort det blir mörkt börjar jag leva. Så tråkigt tycker jag att samhället är uppbyggt tvärtom mot min livsstil. Har under mina 23 år i livet fortfarande inte hittat något sätt att anpassa mig. Går ju upp dundertrött med alla andra och sådär. Men om jag inte har något viktigt för mig på förmiddagen sitter jag oftast med bara och stirrar tills klockan är ett. Känns ju väldigt onödigt men vill inte sova så folk tror att jag är en slacker. Ska ta reda på vad andra vampyrer har gjort åt problemet. BRB.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199