Snygg och gratis

IMG_6134

Såhär klockan 7 på morgonen ramlade jag över en sida med ganska snygga CV-mallar. Har tänkt att jag vill ha ett lite mindre tråkigt CV utan att pimpa det för mycket. Har inte riktigt tiden eller kunskapen för att komma på någon enkel stilren design som ser bra och harmonisk ut. Så hittade jag denna sida med ca 50 stycken gratis layouter. Tyckte jag var lite trevligt då jag hittade flera stycken som jag tyckte var snygga. Tycker ändå att det är trevligt om ens CV sticker ut lite. Inte för mycket bara så att det tar fokus från innehållet. Så grymt tips till alla er som ska söka sommarjobb eller liknande, ladda ner en härlig mall här!

Det var allt för denna morgonstund. Ha en fantastisk tisdag, det tänkte jag ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *