Mitt bästa Food Hack

Foto-2016-04-19-12-50-24

Jag älskar ju pasta. Det går ju att variera pastarätter i oändlighet. Eller bara lägga på lite pesto om man vill ha det enkelt. Men det är ju inte så nyttigt att äta varje dag till lunch och middag. Därför har jag bestämt mig för att sluta med vanlig pasta och har nu inhandlat kikärtspasta, bönpasta och zucchinipasta. Genialiskt. Då blir det ju plötsligt som att jag äter sallad till middag. Fast det smakar som pasta. Jag vet att detta funnits superlänge och så. Men har inte tänkt på det riktigt. Kunna äta pasta varje dag utan ångest för att man bara får i sig mjöl och vatten är ju dröm. Om det är någon som sitter på någon information nu om att dessa pastatyper inte heller är så nyttiga eller innehåller något dåligt så undanbedes kommentarer om detta. Vill gärna fortsätta leva i min dröm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *