Spaniens två bästa butiker

womensecret

Tänkte tipsa om mina absoluta favoritbutiker i hela världen. Alltså jag shoppar ju inte kläder så ofta för jag tycker det är väldigt långtråkigt att gå i butiker. Men ibland får jag ett ryck och det är ofta när jag är i Spanien för där ligger de två bästa butikerna jag vet. Oysho och Women’ Secret. De har mest myskläder i sköna material. Sånt jag älskar. Och sedan även skitsnygga underkläder och bikinis. Den på bilden köpte jag i Portugal för några veckor sedan. Maja sa att det såg ut som jag kom från 50-talet i den. Så man måste nog kombinera den med något väldigt modernt kanske. Vet inte. Det bästa är i alla fall att Oysho har öppnat i Mall of Scandinavia och Women’ Secret har en webbshop. Så alla kan ta del av deras godsaker.

Imorgon ska jag och Nicole på pressvisning på NK och kolla på badmode från Panos Emporio och äta grekiska frukost. Då kanske jag hittar en annan fin Bikini som inte ser ut att vara 60 år gammal. Vem vet. Ska bli trevligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *