Så blir vi bikiniredo med 20 minuters träning i veckan

IMG_7300-2

IMG_7302

Har ju tidigare skrivit om den fantastiska träningsformen EMS som är en ny typ av träning som nyligen kommit till Sverige. Med hjälp av ström så når du muskler du inte kan träna med traditionell träning, och att träna EMS i 20 minuter är som att träna tre långa pass på ett vanligt gym. Det bästa av allt är att det inte går att fuska när du tränar EMS. Du har en personlig tränare som talar om för dig att göra olika övningar när strömmen är på. Gör du inte övningarna ordentligt så känner man strömmen extra mycket och det är inte alls särskilt behagligt. Det känns ungefär som att man har myror i hela kroppen fast hundra gånger värre. Därför gör man övningarna med all sin kraft som man inte har och är i ständigt krig med myrorna. Det är en väldigt häftig känsla också som jag aldrig upplevt förut i mitt liv. Så man får lite som en kick också. Ungefär som när man åker fritt fall på Gröna Lund. Pirr. Jag och Amanda och Clara har nu börjat träna på X-shape Fitness vid Vasaparken. Så bra ställe och så gullig personal. Shit vad snygga vi kommer vara i bikini i sommar.

2 comments on “Så blir vi bikiniredo med 20 minuters träning i veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199