Och sist men inte minst – Valborg

IMG_7035

IMG_6915

IMG_6938

Nu har de flesta tagit sig igenom Skvalborg och kvalborg. Vissa framför en dator på ett kontor, andra hoppandes runt mellan ekoparken och nationsfester i Uppsala. Jag är en av de senare. Detta inlägg är tidsinställt. Visste att morgonen skulle bli lite stressig. Så förhoppningsvis sitter jag nu och avnjuter en Champagnefrukost i Uppsala och har inte försovit mig. Sedan ska jag på Champagnegalopp. Mycket champagne. Egentligen är det ju inte champagne utan prosecco. Ibland saknar jag att plugga i Uppsala. Gjorde ju det förut. SÅ mycket skoj som händer här. Svt har gjort en serie om studentlivet i Uppsala. Den hittar ni här. Hoppas alla får en fantastisk Valborg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *