Världens bästa dag

396089_10150786406869229_1667907656_n

Alltså livet är så bra. Min kväll avslutades på topp med ett EMS-pass som ger en så mycket energi så man inte vet vart man ska ta vägen, och innan det har jag spenderat dagen på mitt nya jobb med den härliga filuren till vänster på bilden. Tänk att vi nu är kollegor. Det gick väldigt snabbt och har nog inte riktigt förstått det än. Men jag och min bästa bror Emma har alltså fått samma jobb. Bokstavligen. Vi ska dela på tjänsten. Som att vi inte spenderade nog tid med varandra redan. Världens roligaste jobb är det också och jag är så pepp att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Emma med. WOW. Jag tror verkligen på karma. Ger man mycket får man mycket tillbaka. Roliga jobberbjudanden t.ex tillsammans med sin bästa kompis. Mer om mitt nya jobb senare. Godnatt alla fina och glöm inte att njuta av livet lika mycket som jag gjort idag och denna valborgshelg. XOXO.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199