Invigning av nya Paradiset

Igår var jag på invigningen av nya Paradiset på Regeringsgatan. Det är en matmarknad med massor av bra och fantastisk mat, det mesta ekologiskt. Läs mer om dem här. Vi förlorade oss själva i provsmakningen av ost och testade på att göra vår egen nötkräm. Som att de inte kunde bli bättre fick vi även ta del av smakprover på Poké Bowls från nystartade Orange County som ligger i anslutning till matmarknaden. Typ det godaste jag ätit. Jag älskar ju sushi. Tänk att detta var en fräschare version av sushi. Jag testade en ”Surf’s Up” som innehöll sushi-lax, avocado, ingefära, rice, sesamfrön, rom och spicy mayo. Dröm. Ska börja hänga där och jobba. De har wifi också. Maxat.

One comment on “Invigning av nya Paradiset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *