Om man kunde redigera sin story

DSC_8320

Nu har vi ju inte kommit så långt fram i tekniken att man kan redigera sitt förflutna i efterhand. Men tydligen kommer 3D-skrivaren snart att finnas på marknaden. Så lär ju inte vara långt kvar innan vi kan redigera vår story precis som att vi kan redigera våra bilder. Om jag hade kunnat redigera mitt förflutna hade jag nog pluggat bättre till första tentan på personalvetarprogrammet så att jag hade klarat den. Så otroligt tråkiga texter man måste plugga in. Och eftersom att mitt liv blir roligare för varje år som går blir ju omtentan ännu tråkigare i jämförelse. Sedan hade jag nog försökt få jobb på Cruitway lite tidigare. Lever ju drömmen på världens bästa jobb. Hade nog inte lyckats med det dock för de behövde ingen personal då. Sedan hade jag nog ätit lite nyttigare och tränat lite mer. Kanske ska börja realtidsredigera dessa saker i mitt liv nu. Träningen och vad jag äter alltså. Det går ju faktiskt.

Tips till alla fina bloggläsare: Fundera över vad ni vill redigera i er story. Det ni är missnöjda med alltså. Börja realtidsredigera det nu. Ändra på det alltså. Om ett år när ni ser tillbaka ska ni vara totalnöjda. Inte vilja redigera någonting.

PS. Skulle egentligen träffat den där söta tjejen till vänster på bilden idag. Saknar henne fett mycket. Nicholie heter hon. Om någon träffar henne, hälsa henne det. Att jag saknar henne alltså. Hade nog även redigerat min story så att jag och Nicholie jhade setts idag. Det hade varit trevligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *