Stockholms hemliga rooftopbarer

voyz-rooftopguiden-1

Varför har ingen berättat för mig att det gömmer sig massor av härliga rooftopbarer i Stockholm? Jag trodde det var sådant man endast hittade utomlands. Eller jag hade hört om Mosebackes Champagnebar och den har jag planerat att ta mig till i evigheter men aldrig riktigt kommit till skott. Har inte spenderat sommaren i Sverige på fyra år insåg jag nyligen. Men sjukt att jag är uppvuxen i denna stad och inte hade en aning om att det fanns massor av underbara rooftops här som man kan dricka rosé på.

Igår ramlade jag i alla fall av en händelse in på rooftopguiden.se. De listar världens bästa takbarer. Genialiskt. Skulle egentligen söka på takbarer i Budapest. Jag och Amanda ska ju ta en sväng dit nästa helg. Hade som sagt ingen aning om att det fanns sådana trevligheter i Stockholm. Därför har jag nu skrivit en artikel om detta fantastiska på VOYZ, så ni också kan få ta del av denna guide och tips om de bästa takbarerna i Stockholm och världen. Ni hittar artikeln här. Upp på taken med er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *