Number 4 Hair – Vårens fräschaste hårprodukt

IMG_7360

IMG_7114

IMG_7102

IMG_7169

Jag har blivit kär i mitt Schampo och Balsam från Number 4 Hair. Fick deras fantastiska produkter från volymserien som heter ”Fleur de Temps”. Jag som kan det där med franska vet ju att det betyder ungefär tidlös blomma. Jag fick berättat för mig att denna kollektion är inspirerad av den härliga blomstrande våren i Paris 7:e arrondissement och dessa produkter luktar verkligen magiskt! Man känner att det är äkta och bra, med en svag fräsch doft precis som en riktig blomma. Hatar schampon som känns överösta med kemikalier och en stark stickande doft. Som de flesta alltså. Vill ha en parfym som luktar som Fleur de Temps-produkterna.

Det bästa med Number 4 Hair är att alla deras produkter är 100 % veganska och glutenfria. Till och med förpackningarna! Perfektion skulle jag vilja säga. Om ni vill ge era hår ett litet upplyft nu när våren är här på riktigt, skulle jag köpa schampo och balsam från Number 4 Hair om jag var ni. Jag älskar volym och brukar begrava mitt hår i torrschampo varje dag, men efter en timme är håret helt slickat längs mitt huvud igen. Med mina nya kärlekar har det lagom härlig volym hela dagen. Ett hårmirakel skulle jag vilja säga.

Ni hittar mina älsklingar här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *