När livet spelar en ett spratt

Jag och Mandy kom häromkvällen på den finurliga idén om att vi skulle dricka prosecco och äta jordgubbar i Vasaparken. Måste ju passa på när det är varmt och härligt att vara ute så mycket man kan. Sedan någon timma senare hittar vi oss själva med varsin Espresso Martini i handen på Ljungrens. Vad livet kan spela spratt med en ibland. Det vackraste på det dygnet var när jag och Robin vandrade hem i soluppgången. Lyckades fånga det på snapchat och spara ner bilden. Stockholm är bara vackert när man minst anar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199