Hamnade nästan i fängelse

IMG_5363

Igår när jag och Mandy skulle gå igenom säkerhetskontrollen fick de för sig att vi hade farliga grejer i vårt handbagage. De skannade Amandas väska fyra gånger och min två. Jag tyckte det hela var lite komiskt då vi var de enda som blev stoppade i hela kön och vår gate stängde om två minuter. Ville dokumentera det hela på min snapchatstory så tog fram min mobil. Då skriker en säkerhetsvakt på andra sidan lokalen att någon måste se till att jag inte fotar. En stor vakt knackar mig på ryggen och säger ”Do you speak english? Show me the picture!” Så sa jag på svenska då att jag inte tagit någon bild. Då sa han att det var tur för det var fängelsestraff på att fota i säkerhetskontrollen. Hade ingen aning om det. Undra var gränsen går. Om man står längst bak i kön till säkerhetskontrollen och fotar sin kompis och så råkar säkerhetskontrollen vara med i bildens pereferi, är det också fängelsestraff?

PS. I förrvirringen i säkerhetskontrollen glömde jag min dator där. Därför har jag problem att blogga med mina fina nya bilder från den fantastiska staden vi är i. Jag är helt kär i Budapest och i två fantastiska engelsmän jag träffade på klubben igår. Alla borde komma hit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199