Borta bra, Nixon och Mandypandy Bäst

DSC_0187

Alltså WOW. Budapest kan vara den coolaste staden jag varit i. Jag och Amanda har bestämt att vi ska åka på Rooftop-trip i Europa där vi testar alla Rooftopbarer vi kan komma över. Här är i fredags på 360 Bar som var den högsta takbaren i Budapest. Tror vi hunnit med större delen av Budapest barer. Vi kom bara till Pest, aldrig till Buda. Det är de olika stadsdelarna som ligger på var sin sida om den stora floden som delar upp staden. Vi bodde i Pest och det var där allt det roliga hände. I Buda låg mest slott, parker, museum och sånt. Väldigt vackert. Dem beskådade vi från våra rooftopbarer. Men vi är inte så kulturella och turistiga av oss. Så vi struntade i de sevärdheterna.  Globetrotters kallar de oss.

2 comments on “Borta bra, Nixon och Mandypandy Bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *