Doblo Wine Bar

DSC_0019

DSC_0038

DSC_0014

DSC_0031

DSC_0037

DSC_0041

Första kvällen i Budapest gick vi till Doblo Wine Bar. Vi hade läst om det på någon blogg och följde en karta. Charkisarna där var inte så goda men det var ändå tur att vi gick dit. Annars hade vi aldrig hittat ruinklubben Szimpla Kert eller våra bästisar som vi hängde med hela resan. Allt detta ligger i de judiska kvarteren i Budapest och det är tydligen där man ska hänga. Den bästa gatan i hela staden är Gozsdu Udvar. Där finns en miljon coola barer, uteserveringar och restauranger. Mycket i de judiska kvarteren ser ut som i Berlin. Inte för att jag har varit där men folk sa det. Budapest har verkligen allt. Jag ska berätta mer om Gozsdu och Szimpla för er en annan dag. Helt sjukt att det finns två paradis på jorden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199