Gozsdu Sky Terrace

DSC_0255

DSC_0257-3

DSC_0264-2

DSC_0266

Jag och Amanda har ju som sagt en grej för det där med rooftops. Här är ännu en som låg mitt på den fantastiska gatan Gozsdu Udvar som jag berättade om häromdagen. Gozsdu Sky Terrace heter den. För att komma dit åker man upp fyra våningar i en hiss, går igenom ett stort garage och sedan upp för massa trappor. Kändes som att man skulle till en svartklubb eller något. Tyvärr var det väldigt mycket folk där så vi fick ta det enda bordet utan utsikt. Ja ni ser ju på bilderna, precis vid en vit ful vägg. Inte riktigt Rooftop-känsla. Men det gjorde inget för drinkarna var goda och bartendern var en riktig bror. Man ska inte begära för mycket av livet som vi brukar säga. Flyg dit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199