Nu taggar vi till

DSC_0208-2

Upp och hoppa. Nu taggar vi till. Söndagar är inte till för att lata sig. Nästa vecka ska bli magisk så därför måste man börja tagga redan nu. Jag har haft en digital detox i helgen som innebar att jag tagit bort alla pushnotiser från mobilen och satt den i ”stör ej”-läge. Så folk som försöker ringa mig kommer inte fram. Det ni. Flydde hem till min pappa och åt massa god mat. Tror alla behöver en sån helg. Var dock ganska aktiv på snapchat och facebook men man får ta det i små steg. Bästa inspon för hur ni ska spendera söndagskvällen för att få ut max av veckan hittar ni här. Det var allt för ikväll. CIAO.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199