Paradiset på jorden

DSC_0123

Sådana här coola bilar hittar du bara i Budapest. Idag har jag och vår härliga bloggare Nicole fotat massa fina bilder ni snart kommer få se i hennes blogg med hennes samarbete med Junkyard. Tror jag ska testa en ny grej och gå och lägga mig nu klockan tio. Jag brukar predika att det är efter tio alla spännande saker händer och människor som går och lägger sig tidigt missar livet. Alla intressanta meddelanden, besked och erkännanden sker oftast efter klockan tio på kvällen. Knappast någon som får en kärleksförklaring från sin crush klockan 09.11 tillexempel. Men doktorer säger att det är bra att komma i säng i tid och gå upp i tid. Bra för hälsan. Att få en bra dygnsrytm. Så ska testa det. Godnatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199