Trattoria Mamma – Budapest godaste pasta

DSC_0126

DSC_0122

DSC_0133-2

DSC_0129

DSC_0131

DSC_0135

Har bara ätit pasta på två restauranger i Budapest. Men detta var lätt den godaste. 5 av 5 toast. En riktigt mysig italiensk restaurang som ligger gömd i en oklar del av staden. Trattoria Mamma heter den. Vi letade efter det perfekta pastastället i ungefär två timmar. Gick förbi cirka hundra restauranger och hade till och med provsuttit på två och sedan lämnat efter att vi skannat menyn i ungefär en kvart. Sånt som servitriser hatar. Men är man kräsen så är man. Nu har jag och Amanda i alla fall rekat Budapest pastautbud ordentligt så att ni slipper göra det när ni är där utan kan gå direkt till Trattoria Mamma. Klart vi ställer upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199