Beer Mansion

DSC_0301

DSC_0304

DSC_0315

DSC_0317

DSC_0325

DSC_0329

DSC_0331

DSC_0332

DSC_0337 DSC_0343

DSC_0346

DSC_0351

DSC_0352

Igår vår vi några från VOYZ på Beer Mansion anordnat av festivalen Brooklyn Brewery Mash. Den kommer hålla på hela helgen och ni kan läsa mer om den här. Det bästa med hela kvällen var att det fanns en öl som smakade som vin. Den drack jag. Tioprocentig och söt och vinig. Ghost Castle hette den. Hett tips. Eller inte så hett. Den var ju ganska kall. Jag och Clara är ju inte så mycket för öl egentligen. Clara försökte beställa en drink och fick en öl med sugrör i. Sedan försökte hon igen och då gick det bättre. Dock fanns det väldigt många häftiga ölsorter där som föll mig i smaken. En honungsöl tex. Vi pimpade den lite extra och la ner en glasskula i den. En riktig smaksensation blev det.

Så bra fixat var det och jag rekommenderar alla att komma till Mariatorget för häng på denna festivalen på lördag. Ses där.

2 comments on “Beer Mansion

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199