Alltså wow

voyzcrew22

Det är helt sjukt vad vår bloggare Henrik är bra på att fota. Titta vilken härlig bild han tog på oss igår. Och Stockholms solnedgång kan också vara sådär magisk ibland som den är varje dag i Marbella. Fin stad vi bor i ändå. Om ni inte köpt badkläder för säsongen än rekommenderar jag starkt Panos Emporio. Massa fint visade de upp på fotografiska igår. En av killmodellerna var jättesnygg tyckte jag. Clara sa att hon hade honom på facebook. Så glad blev jag. Sedan visade det sig att hon hade menat killen till vänster och jag killen till höger. Smaken är som baken. Fler bilder kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199