Bästa frukostfiket

DSC_0546

DSC_0548

DSC_0549

När jag lite försenat rusar längs Rörstrandsgatan på morgnarna och alltid missar den tunnelbanan jag egentligen tänkt ta för att komma i bra tid till mina aktiviteter brukar jag avundas folket som hänger på Non Solo Bars uteservering. De sitter där i lugn och ro med en uppdrucken kaffekopp och datorn i högsta hugg och gör något produktivt. Då måste de alltså ha kommit dit runt halv åtta eftersom att jag ofta springer förbi runt åtta. Människor som är på språng från hemmet innan kl 07.30 är coola. De är nog lyckligare än oss som stressar på morgonen och alltid går och lägger oss försent. Jag ska bli en sådan. Häromdagen gick jag och Peter och satte oss på Non Solo Bar kl 07.30. Det var inte så coolt som jag hade tänkt mig. Men god frukost och mysigt ställe. Den uteserveringen kan jag verkligen rekommendera om man vill ta del av morgonruset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *