Pheeling och smaka på Stockholm

DSC_0559
Pheeling på Musikaliska
DSC_0576
Smaka på Stockholm
DSC_0566
Perra
DSC_0581
Öl
DSC_05741
Ibland måste man få blunda på bilder också

Förra helgen hängde vi på dagsfesten Pheeling på Musikaliskas utegård. De ska tydligen ha flera i sommar så håll utkik! Man kan ju aldrig få för mycket av dagsfester som jag brukar säga. Dock blev jag och Perra plötsligt väldigt sugna på Brooklyn Beer från öltältet på Smaka på Stockholm. Och på att träffa min härliga kompis Linda såklart som jobbade där. Så vi bytte roligt mot roligt och gick dit. Mycket trevligt i Kungsträdgården en gång om året när Smaka på Stockholm kliver in och levererar. Bra liv vi har.

Idag är det Summerburst. Ingen har frågat om jag vill gå dit med dem. Lite tråkigt tycker jag. Hade ju varit något. Aja. Man kan inte få allt. Idag ska jag träffa Clara och Dennis som som ska gå på Summerburst. Dennis ska alltså hänga med oss innan han ska dit. Han har precis som alla andra inte frågat om jag vill gå med honom. Som sagt, man kan inte få allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *