Så blir man lycklig

DSC_8934-2-1024x681

”Life is 10 % what happens to you and 90 % how you react to it”

Ett av mina absoluta favoritcitat. Så sant. Vår hjärna bestämmer hur vi uppfattar våra liv, och hur vi ser på saker som händer oss är upp till oss. En tråkig händelse är inget mer än ett minne i ditt huvud efter att den har hänt, som du kan forma hur du vill. Att välja att se på saker positivt kan verkligen göra en till en lyckligare människa. Och att le hela tiden. Det skickar signaler till hjärnan om att du är glad. Missar du en buss kommer alltid en ny och den kanske har skönare säten. Att få in den attityden till livet tror jag är nyckeln till lycka. Det var väl egentligen det jag hade att säga för ikväll. Ha det.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *