Mitt största I-landsproblem och hur det löste sig

DSC_0761
Nyhavn, Köpenhamn

Har länge haft ett problem kring det där med facebookmeddelanden. Jag är ofta på språng och råkar i all hast öppna meddelanden som jag sedan helt glömmer bort att svara på när de försvinner neråt i listan. Vilket leder till att jag blir jag den där dryga personen som ser meddelanden och inte svarar på dem, fast jag egentligen inte alls ser dem. Eller kanske med 3 % av min uppmärksamhet ungefär.

Nu till den fantastiska lösningen. Tydligen finns det en applikation man kan använda så att personen som har skickat meddelandet i fråga inte ser att det är visat/läst. Genialiskt. Ingen behöver längre tro att jag totalignorerar dem, vilket jag absolut inte gör de gånger det tar lite tid för mig att svara. Kan tänka mig att flera skulle behöva detta fantastiska trick. Det och många andra briljanta facebook hacks kan ni läsa mer om här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *