DIY Dinner Party at Brooklyn Brewery Mash

IMG_3882

DSC_0418

IMG_3735

IMG_3755

DSC_0446

IMG_3836

IMG_3814

IMG_3861

DSC_0452

DSC_0456

IMG_3900

DSC_0465

DSC_0474

Kom på att jag helt glömt att berätta om den fantastiska avslutningen på Brooklyn Brewery Mash som var för några helger sedan. Det är alltså en mat- och dryckesfestival som jag har skrivit om innan här. Hela den underbara helgen avslutades med en middag där vi gäster fick laga vår egen mat med guidning av Brooklyn Brewerys egna grymma kock Andrew Gerson. Där fick vi lära oss hur olika ingredienser kan kombineras i maten, men även hur olika ölsorters smaktoner bäst kombineras med olika rätter. Jag är ju egentligen ingen riktig öldrickare men wow vad gott allt smakade och jag dog för att dricka öl till den middagen. Så gott var det. Helt sjukt vad rätt kombinationer kan göra. Smaksensation på hög nivå. Så mitt tips till er bloggläsare är att alla följer efter denna fantastiska festival, nästa stopp är Chicago i Augusti. Hur fett? Ni ser alla städer och datum på deras hemsida här. Carpe yolo.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *