5 investeringar i din karriär som kostar mindre än en kaffe

photo-1414542158951-f32d326a4820

Igår fick jag reda på att jag kom jag in på mitt förstahandsval till högskolan. Så duktigt av mig. Ska fortsätta personalvetarutbildningen fast i Stockholm. Uppsala är nog klar med mig nu. Eller så har Uppsala glömt bort mig helt eftersom jag varit borta några år. Oklart det där. Oavsett vad så vet vi ju alla att utbildning kan vara en bra investering i karriären, och här i Sverige har vi ju turen att vi får betalt för att plugga. Men utöver högskola finns det ju massvis av andra sätt att komma vidare i sin karriär utan att behöva lägga alldeles för mycket energi eller pengar. Här är är 5 grymma tips:

  1. Gå med i ett proffesionellt nätverk.

  2. Gå på gratisföreläsningar.

  3. Skaffa dig nya skills.

  4. Håll dig uppdaterad.

  5. Var representativ på sociala medier.

Detaljer om varje punkt hittar du i en längre förklaring jag skrivit i en artikel – här. Lycka till i era karriärer!

PS. Jag fortsätter att underleverera i min och Peters sovtävling. Det står nu 6-3 till honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *