Sandhamn

DSC_0911

DSC_0926

DSC_0908

DSC_0935

DSC_0899

DSC_0940

DSC_0948

DSC_0942

Jag och Jenny älskar att segla. Själva kan vi inte segla och vi har ingen båt. Tur att vi har vänner som kan och har. Kan segla och har båt alltså. Vi båda gick på seglarskola varje sommar när vi var små. Men informationen måste ha gått in och sedan ut. Mitt bästa seglarminne med Jenny var när vi hade hamnat överbord och skulle bli upplockade en gång. Jenny fick tag i båten och jag fick tag i hennes stortå. Helt otroligt att hennes stortå orkade med hela mig. Måste ha att göra med att man blir lättare i vattnet. Förra helgen åkte Jenny, Mille, Oscar och Alex till Sandhamn. Jag fick också följa med. Så sjukt med sådana båthamnar. På dagen är det helt lugnt och rofyllt, man tror att man är de enda människorna där för att alla hänger i sina båtar. Sedan på natten får man knappt plats på dansgolvet. Då kryper alla sjömännen ut. Livets kontraster brukar man kalla det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *