Söndag i Sverige vs. Söndag i Marbella

DSC_2025

DSC_2032

DSC_2037

DSC_2064

DSC_2099

Söndagar är nog den dagen jag mest kan sakna livet i Marbella ibland. Det är så stor skillnad på en söndag i Sverige och en söndag i Marbella. Jag ska förklara varför.

En typisk söndag i Sverige: Man vaknar upp lite halvt sprallig och taggad efter en lyckad helg. Eventuellt är man lite mysigt bakis också. Man har fått mersmak under helgen och är taggad på ett fortsatt äventyr. Det är även den sista dagen på veckan och man måste ta vara på den till fullo och maximera. Man börjar fundera – Vad händer idag? Ikväll? Man kollar runt lite med kompisar och söker på internet. Man kollar sin evenemangskalender på facebook. Absolut ingenting händer. Sverige kollar netflix och äter chips på söndagar.

En typisk söndag i Marbella: Man vaknar upp lite halvt sprallig och taggad efter en lyckad helg. Eventuellt är man lite mysigt bakis också. Man har fått mersmak under helgen och är taggad på ett fortsatt äventyr. Det är även den sista dagen på veckan och man måste ta vara på den till fullo och maximera. Man börjar fundera – Vad händer idag? Ikväll? Man kollar runt lite med kompisar och söker på internet. Man kollar sin evenemangskalender på facebook. Absolut allt händer. Man får beslutsångest för att de finns för mycket att välja på. Söndagar är beachklubbarnas dag. Ibland slutar det med att man vandrar ner till ett Champagne party på Ocean Club. Allt som oftast slutar det med att man blir överväldigad av all information och stannar hemma i sängen hela dagen. Passar perfekt eftersom att man är sådär mysigt bakis och trött. Dock kollar man inte netflix och man äter inte chips. Man ligger mest och har ångest över att man inte orkar pallra sig ner till poolen.

För er som ska till Marbella i slutet av sommaren är det två Champagne Partyn kvar på OC, den 31 Juli och den 28 Augusti. Be there or be square.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199