Mina topp 3 bästa Life Hacks just nu

1. Gör dumplings av tortellini

photo-1461869668403-2a6ec0cdd0c9

Jag vet inte om jag skrivit detta på bloggen förut, men jag har kommit på hur man enkelt gör om äckliga tortellinis till smarriga dumplings. Jag hatar tortellini men av någon anledning har vi alltid det i vår kyl. Det du gör är att du kokar dina tortellini som vanligt men sedan steker du dem i stekpannan med smör salt och peppar så de får en sådan fin härlig yta. Det är så enkelt men blir tio gånger så gott. Sedan blandar du soja och sweet chili sås eller något liknande för att doppa i. Genialiskt.

2. Skapa egna mailmallar och spara massa tid

photo-1456615074700-1dc12aa7364d

Alla människor spenderar ju alldeles för mycket tid i sin mailinkorg som ni säkert redan vet. Jag har därför utvecklat ett system för att skriva mail snabbare, speciellt jobbrelaterade. De flesta arbetande människor i dagens samhälle har ju några olika typer av återkommande mailteman där man i princip alltid frågar/svarar samma sak och lägger upp mailet på samma sätt. Istället för att omformulera dessa mail varje gång så har jag därför gjort mallar för mina vanligaste typer av mail. Det som är det allra smartaste i detta är att istället för att ha dem i dokument i datorn som man ändå aldrig orkar öppna när man ska maila någon, har jag lagt in mallarna under signaturer i datorns mailprogram. Så när jag skickar ett nytt mail klickar jag bara uppe till höger där man väljer signatur och lägger till den mallen jag vill använda. Den ”vanliga” signaturen ligger ju alltid redan där och gör den inte det kan man ju lägga till den också. Hoppas ni förstod för detta är verkligen ett av tidernas bästa life hacks skulle jag vilja säga.

3. Flytta ut från innerstan men bo ändå närmare Stockholm

city-buildings-church-scandinavia

Detta är också ett genidrag för alla som vill bo centralt men billigt. Det ni ska göra är att flytta till Solna och bo precis vid gränsen in till Vasstan, bakom torsplan för er som vet vart det ligger. Då är ni fem minuters promenad från hjärtat av Vasastan men boendet är mycket billigare och lättare att få tag på. Ni kommer bo mer centralt än andra som bor i ”innerstan” men egentligen bor ni i Solna. Klockrent life hack. Ni bor även nära vatten och natur. Dröm alltså.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199