En loop, flera loopar

DSC_1383
Loopen, Hornstull
DSC_1386
Loopen, Hornstull
DSC_1388
Loopen, Hornstull

Life is like a roller coaster. You can either scream every time there is a bump or you can throw your hands up and enjoy the ride.

Jag gillar loopar. Både de i berg- och dalbanor men även Loopen vid Hornstulls strand. Har aldrig varit där förut men upptäckte igår att det var ganska trevligt. Anna visade det mysiga paradiset för mig och Peter vilket var tur för annars hade jag nog aldrig hittat dit. Leta mig ner under bron vid Hornstull är inget jag vanligtvis gör. På Loopen kan man tydligen köpa riktig karibisk öl ganska så billigt. Det gjorde inte vi. Palmer fanns det också. Mer sånt till svenska uteserveringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *