Alla som ska plugga på SU i höst se hit

DSC_9807

I höst ska jag plugga psykologi på Stockholms universitet. Detta för att jag kan tillgodoräkna mig den kursen till min personalvetarutbildning jag sakta men säkert tar mig igenom. Har ju haft en paus nu på två år så känner att det är lite på tiden att jag kämpar vidare med mina studier. Är klar med ett och ett halvt år av tre totalt. Det första året gick jag i Uppsala. Sedan råkade jag ju hamna i Marbella och där läste jag lite på distans. Så nu när jag är tillbaka i Stockholm har jag insett att min gamla klass i Uppsala tog examen nu innan sommaren. Känns ju lite tråkigt att komma tillbaka till Uppsala när de precis har lämnat. Är även orolig för att folk har glömt bort mig därborta. Tänker också att man ska akta sig för att göra samma sak två gånger. Då menar jag mest något som blivit riktigt lyckat första gången. Bättre att lämna det så än att försöka ha lika kul igen. Vore ju synd att bli besviken. Utöver det har jag mycket som kallar på mig här i Stockholm nuförtiden. Därför blev det SU denna gång.

Det jag ville komma till i detta inlägg var att jag antagligen aldrig kommer att plugga om inte jag hittar lite vänner på SU. Har ingen självdisciplin när det gäller studier. Jag kan vara väldigt duktig i skolan men då gäller det som sagt att jag hamnat i rätt umgänge. Kan inte komma på någon jag känner som pluggar på SU i dagsläget. Så efterlyser därför folk som går eller ska börja där och som vill sitta i skolan och plugga med mig ibland. Vore trevligt.

Kommentera