Steffe 23 år

DSC_1631

DSC_1634

DSC_1639

Igår fyllde pappa år. 23 eller något. Inte så noga. Ålder är bara en siffra. Historiskt sett så brukar vi andra i familjen oftast glömma bort att pappas födelsedag existerar, så för att kompensera för det valde jag och Moa att slå på stort igår. Vi ringde alla bjudna och sa att de inte skulle plinga på dörren utan smyga in och gömma sig på lämpligt ställe. Sedan bakade vi en pangtårta. Ja ni ser ju på bilderna. Pappa trodde alla gäster var jätteförsenade och oroade sig på övervåningen ett tag. Sedan ropade vi ner honom och alla sjöng. Sådär fint som det brukar vara på överraskningsfester. Om någon vill styra en sådan för mig så fyller jag år den 25e januari. Ni har ett tag på er att planera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *