Mina vänner är bättre än dina vänner

DSC_1340

DSC_1343

DSC_1366

DSC_1369

När era kompisar frågar om ni vill svänga förbi lite spontant på middag efter jobbet, vad innebär det då? Är man kompis med Jenny och Pia så innebär det att de möblerar om vardagsrummet till ett härligt picknicklandskap, gör den fräschaste salladen man ätit i sitt liv med bland annat passionsfrukt för att nämna en av de exotiska ingredienserna, tänder ljus och bjuder på vin i överflöd. Sånt där som är helt okej trevligt att mötas av efter en lång och slitsam dag på jobbet tycker jag och Emma. Om jag hade varit kille och inte bästa kompis med Pia och Jenny hade jag satsat på att bli tillsammans med någon av dem eller så och försöka se till att de alltid slutade jobbet lite tidigare än jag. Inte Pia då för hon är redan upptagen. All makt åt The four horzegirlz, som de kallar oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *