Kan man hitta sin meant-to-be på tinder?

2015-11-09-19.44.46-1024x681

Jag älskar ju att studera, analysera och göra research på olika fenomen. Att gräva ner mig och undersöka olika saker kan vara bland det bästa jag vet. Mitt favoritfenomen just nu är tinder. Jag har nyligen insett att denna underhållande app inte enbart är ett roligt tidsfördriv för att ragga lite längre, utan nuförtiden hittar folk även pojkvänner och flickvänner här. Har bevis på X antal bekanta par som träffats på tinder. Sedan har jag många vänner som är aktiva tinderdejtare. Jag kallar båda dessa kategorier för tinderexperter och planerar att pressa dessa på frågor som jag tänkte dela med mig av till er. Hur det har funkat för dem och deras upplevelse. När jag känner att jag har mer kött på benen om hur du lyckas på tinder ska jag dela med mig av dessa tips i en guide till er. Kanske ska dela upp det i en guide för de som vill hitta flickvän/pojkvän och en guide för de som endast vill hitta FWB:s. Friends with benefits alltså.

Jag tror absolut man kan hitta sin meant-to-be på tinder. Statistiskt sett är ju chanserna mycket större att du hittar någon som tilltalar dig och som du klickar med på tinder än en kväll ute på krogen tex. Tänk hur många hundra du hinner gå igenom på tinder under de timmar du annars lägger på en utekväll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *