Vilken bild speglar din personlighet?

bild-liv-voyz

När tentaplugget blir långtråkigt kan man söka på abstrakta bilder på google och försöka matcha dessa med olika personligheter. Det gjorde jag häromkvällen. Man har ju hört hur man inom psykologin brukar beskriva personligheter i olika färger. Tänkte att personligheter är ju ganska komplexa så ibland kanske man behöver ta till ett helt mönster för att få grepp om dem. Ovan hittar ni ett urval av bilderna jag hittade. Vilken bild skulle ni säga att ni är? Hur lever ni era liv?

Min personlighet speglas helt klart bäst i bilden längst ner till vänster. Enligt mig i alla fall. Sedan är det ju svårt att se sig själv utifrån. Såhär tolkar och beskriver jag den:

Inget mönster, samband, rutiner, sammanhang eller riktning. Men glad ändå. En person utan tydlig identitet men ändå en färgstark karaktär. Det händer mycket men allt är lite oklart och svårdefinierat. Bra på att smälta in och anpassa sig. Vänder ibland omedvetet kappan efter vinden men menar bara väl. Svårt att fatta egna beslut. Ständig oskärpa men mycket energi och positivitet. Snäll.

Snäll la jag mest till för att det kändes bra. Man vill ju vara en snäll person.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *