Dessa typer av kompisar ska man förvalta

DSC_1177-ny

DSC_1222ny

Vissa typer av kompisar är extra viktiga att förvalta. Tänkte ge er lite riktlinjer för var ni ska hålla utkik efter när det gäller tecken på vilka kompisar man ska förvalta, så att ni inte tar dem för givet och får ångra er senare.

Kompisar du ska hålla extra hårt i:

  • Kompisar som ger er en resa till Gotland i Födelsedagspresent.
  • Kompisar man kan räkna med när det blåser och när det inte blåser. Som alltid ställer upp när ni vill äta god mat. Detta kan exempelvis vara sushi eller charkisar.
  • Kompisar som åker på en shoppingweekend till London och väljer att fylla en tredjedel av sin bagageväska med en lindor-choklad stor som en fotboll som de köpt till er för att de vet att ni gillar lindor-choklad.
  • Kompisar som du bestämt att boka en weekendresa till Prag med som sedan går med på att åka till Lissabon istället när du plötsligt ändrar dig dagen ni ska boka och förlåter dig när du av misstag råkar köpa en resa Budapest istället och är lika pepp ändå.

En kompis som stämmer in på alla exempel ovan har jag. Amanda heter hon. Lyxlirare kan man kalla mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *