Tror jag har superkrafter

DSC_1871

DSC_1891

Jag tror jag har superkrafter. En i alla fall. Blixtsnabbhet kallar jag den. Jag har två jobb, driver flera verksamheter och pluggar för tillfället 200 % och det går nästan galant. Det måste vara för att jag är blixtsnabb. Det är verkligen sant det där med att desto mer man har att göra desto mer hinner man med. När jag pluggade i Uppsala för några år sedan tyckte jag att jag hade det ganska stressigt ibland för att jag pluggade samtidigt som jag var engagerad i en nation. Allt går ju långsammare när man har lite saker att göra. Så coolt det där. Prestationskurvan alltså. Sök på den och fundera över på vilken stressnivå er prestationstopp ligger. Himla intressant.

PS. Dock har min blogg fått lida lite på senaste tiden. Så kanske inte har några superkrafter. Tror det kan bero lite på att jag oftast bloggar på kvällen och nu går jag upp så tidigt på morgonen så jag ofta råkar somna på kvällen när jag ska blogga. Ska börja göra det på morgonen istället. Kan vara smart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *