Blunda och luta dig mot ett element

DSC_5759
White Russian i Barceolna – 3,5 euro

Hela september ut räknar jag fortfarande som sommar. Sedan är det bara för oss nordbor att bita ihop och blunda och luta sig mot ett element eller något. Låtsas som att det regnar. Det kommer det säkert att göra också. Någonstans ska jag fly på semester i oktober, har bara inte riktigt bestämt vart än. Lutar mot Barcelona. Den staden ska jag flytta till när jag blir stor. Var i Barcelona förra hösten. Så måste ju dit igen och hålla på traditionen. Iofs var det en affärsresa. Det är nog mitt favorit-vuxenpoängsord. Affärsresa alltså. Låter mycket bättre än jobbresa. Det bästa med Barcelona är nog alla billiga Mojitos och att man kan köpa Desperados i varje hörn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *