Gråt aldrig över spilld mjölk

DSC_8919

Har precis upptäckt att jag läser en sjukt intressant kurs just nu. Socialpsykologi heter den. Har tenta imorgon. Så himla synd att jag upptäcker det nu. Hade ju verkligen velat förkovra mig i alla häftiga teorier om människans beteende. Jag älskar ju psykologi. Hatar när det händer att det är så mycket annat som är i vägen så att studierna hamnar i kläm ända tills dagen innan tentan. Men men, man ska inte gråta över spilld mjölk. Jag tycker i alla fall verkligen att alla borde läsa psykologi, det har man nytta av i alla yrken och branscher. Nästan. Ha en toppennatt och önska mig gärna lycka till på tentan.

PS. Jag och Clara funderar på att belöna oss själva med en liten mysig höstresa till Puerto Rico, Mexico eller Gambia. Vi har varit så duktiga i hela våra liv och förtjänar verkligen att få fortsätta leva det till fullo. Har inte riktigt bestämt oss för exakt destination än som sagt. Kritvita stränder vill vi ha i alla fall, har varit lite sådant på sistone.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199