Internationella champagnedagen

foto-2016-10-21-21-50-27

foto-2016-10-21-21-44-30

Det var inte många som hade koll på att det var Internationella Champagnedagen i fredags. Jag, Anna och Lina hade dock ordentlig koll hela kvällen. Någon Espresso Martini råkade väl slinka ner men annars hade vi stenkoll. Någon tequilashot också kanske. Vi började på Scandic Anglais där Clara höll i en AW och sedan gick vi och åt tryffelpizza på Brillo. The Office, East och Spy Bar hann vi också med. Men inte Nosh and Chow. Vi försökte hinna med det men vi kom inte in. De hade fått för sig att det var 25-årsgräns i fredags. Jag var tvungen att säga det jättehögt till alla i kön och varna dem så de också skulle gå därifrån. Om inte jag kom in fick ingen annan heller komma in tänkte jag. När man minst anar det kommer den omogna 17-åriga Nikilina fram. Fortfarande oklart om min inre ålder är 17 eller 25. Växlar lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *