Det var på tiden

dsc_2325

dsc_2333

dsc_2337

Det var på tiden att jag och Sanna träffade varandra IRL. För er som missat är Sanna är alltså en av våra underbara bloggare på VOYZ, som det senaste året befunnit sig i Australien. Tidigare har jag aldrig kommit närmre Sanna än via videoskype, så detta var riktigt spännande. Hon var precis lika trevlig som hon brukar. Gillar människor med mycket energi och bra tugg. En sådan är Sanna. Vi unnade oss en AW med bubbel och vin och jag la till en hamburgare på köpet. På Scandic Anglais hängde vi. Inatt sov jag en och en halv timme, men sådant tycker inte jag ska hindra en från att hämta ut sju paket på posten om man har fått lite AVI:er i brevlådan. Så det gjorde jag. Nu ska jag sova. Ha det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *