När man mest behöver henne

dsc_6177

Clara känner på sig när man mest behöver henne. Då dyker hon upp med popcorn och kaffe, och frågar om man har vin hemma. Idag var en sådan dag. Jag har ju inget liv längre utan jag bara jobbar och pluggar och äter och sover lite när jag har tid. Så man blir ju himla glad när man kan få sällskap i sådana roligheter av Clara, popcorn, kaffe och vin. Hon följde med mig och handlade också. Sånt där tråkigt som jag inte gör annars. Inte för att vi handlade så mycket. Får oftast beslutsångest i butiker. Köper en sak och sedan går jag därifrån. Det sämsta med Clara är att hon går och lägger sig ganska tidigt. Så plötsligt blir allt tomt och trist igen. Annars är allt bara underbart med henne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199