1000 tårar senare

brollop-voyz

I lördags gifte sig min pappa med världens underbaraste och härligaste tjej. Jag är så himla glad och lycklig för deras skull. Tur att jag inte hade några linser på mig, hade jag sett allas ansiktsuttryck under talen hade jag nog gråtit hela bröllopet igenom. Allt började redan klockan sju på morgonen i lördags med att två makeupartister knackade på dörren. Är ni intresserade av smink och vill lära er mer så kan jag tipsa er om Mia Högfeldts bok Makeup. Alltid mysigt med riktiga böcker såhär i mörka årstider. Mia och hennes kollega var så grymma och vi fick världens vackraste makeuper. Sedan råkade Mia även bara ha på känn exakt vilken typ av frisyr alla ville ha. Geni den där. Slarvigt bohem körde hon på mig. Typiskt Niki. Att kamma sig är inte min grej.

Sedan var det bröllop på Bergendal. Vigseln skedde i ”Puben” som pappa kallade det, och sedan var det middag och fest hela natten. Vid klockan halv tre på natten ringde jag och Maja en taxi. Då var det fortfarande folk på dansgolvet. Jag hoppas att alla var jättenöjda eftersom att jag var toastmaster. Känns ju lite som att det var mitt ansvar att alla hade kul. Folk kom ju fram och sa att jag var fantastisk, men sånt har man ju hört att man ska göra för att vara artig. Jag invigde i alla fall festligheterna med att klippa av en killes slips på mitten. Den var röd så passade perfekt som sådant invigningsband. Tyckte det satte nivån.

PS. Vi hade en fotograf där som tog jättefina bilder men just nu får ni klara er med snapchatversionen av bröllopet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199