Nixon 25

nixon-25-3

img_4844

img_4866

img_4850

nixon-25-2

img_4837

foto-2017-02-04-21-54-31

nixon-25-4

Det finns alltid en anledning att fira, som jag och mina kompisar brukar säga. Igår när jag kom hem efter att ha varit utkörd från lägenheten i några timmar hade min favoritvänner Jenny, Emma och Pia dukat upp en födelsedagsmiddag till mig. Fick flera födelsedagspresenter också, mest glasögon och en hund. Hunden var nog den bästa. Hubert heter den, men kallas Hubbe. Vi tänkte ta med honom till Spy Bar men glömde. Vi var väldigt ivriga att få mat så vi råkade göra en dubbelbeställning på UberEATS. Åtta hamburgare fick vi. Lika bra.

Efter middagen åkte vi hem till Leo på drink. Mest Redbull för mig då eftersom att jag har slutat med alkohol. De som var där gav mig också presenter. Så fina generösa vänner man har. Fyrverkerierna var en av favoriterna  jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *